Reparaties Lemmer. U kunt bij ons uw iPad, iPhone of MacBook laten repareren!

VRAGEN?

+31(0)6 5887 6085
info@reparatieslemmer.nl

APPLE PRODUCTEN KOPEN?

Bekijk onze advertenties!

ONZE REPARATIES

DE DIENSTEN DIE WIJ KUNNEN LEVEREN

Wij hebben een groot aantal werkzaamheden die wij kunnen verrichten voor je iPhone, iPad of MacBook.

DIAGNOSE

Bij de diagnose van Apple producten onderzoekt een technicus het apparaat om te achterhalen wat er mis mee is. Dit kan worden gedaan door het uitvoeren van tests, het controleren van instellingen, het analyseren van foutmeldingen en andere relevante stappen. Het doel van de diagnose is om de oorzaak van het probleem vast te stellen, zodat de juiste reparatie kan worden uitgevoerd.

SCHERM VERVANGEN

Bij het vervangen van het scherm wordt het beschadigde scherm van een Apple product, zoals een iPhone, iPad of MacBook, verwijderd en vervangen door een nieuw scherm. Dit kan nodig zijn als het scherm gebarsten, gebroken of defect is. Het proces omvat meestal het openen van het apparaat, het loskoppelen van de interne verbindingen en het plaatsen van een nieuw scherm dat compatibel is met het specifieke model van het apparaat.

Batterij vervangen van Apple iPhones, iPads of MacBook.

BATTERIJ VERVANGEN

Bij het vervangen van de batterij wordt de oude batterij in een Apple product vervangen door een nieuwe. Na verloop van tijd kan de batterijcapaciteit afnemen, waardoor de levensduur van het apparaat verkort wordt. Het vervangen van de batterij kan helpen om de oorspronkelijke batterijduur te herstellen. Dit proces omvat meestal het openen van het apparaat, het loskoppelen van de oude batterij en het plaatsen van een nieuwe batterij die geschikt is voor het specifieke model van het apparaat.

face-id-apple

OVERIGE ONDERDELEN

Dit omvat het vervangen van verschillende onderdelen van Apple producten, zoals aan/uit-knoppen, volumeknoppen, homeknoppen, luidsprekers, microfoons, camera's en andere componenten die mogelijk beschadigd of versleten zijn. Als een specifiek onderdeel niet meer goed functioneert, kan een technicus het oude onderdeel verwijderen en vervangen door een nieuw onderdeel om de normale functionaliteit van het apparaat te herstellen.

SOFTWARE / FACEID

Software-gerelateerde reparaties omvatten het oplossen van problemen met de software van een Apple product. Dit kan zijn het herstellen van een vastgelopen apparaat, het oplossen van softwarefouten, het bijwerken van het besturingssysteem naar de nieuwste versie, het opschonen van ongewenste gegevens of het herstellen van verloren gegevens. Face ID is een functie die wordt gebruikt voor gezichtsherkenning op bepaalde Apple apparaten. Als er problemen zijn met Face ID, kan een technicus proberen deze te herstellen door middel van softwarematige aanpassingen, configuraties of indien nodig het vervangen van de betrokken hardware.

MAAK JE AFSPRAAK

iPhone

Wil je je iPhone laten repareren? Bekijk je serviceopties, de prijzen en hoelang een reparatie duurt.

IPAD

Wil je je iPad laten repareren? Bekijk je serviceopties, de prijzen en hoelang een reparatie duurt.

MACBOOK

Wil je je MacBook laten repareren? Bekijk je serviceopties, de prijzen en hoelang een reparatie duurt.

Laden...

APPLE PRODUCTEN KOPEN?

Klik hierboven op de link voor onze advertenties!!

Neem gerust contact op als je vragen hebt!

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn alleen geopend op afspraak. Indien je via onderstaande knop een afspraak maakt, nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op!

© 2023 Copyright ReparatiesLemmer.nl | Webdesign door R. Sliep

DisclaimerPrivacyverklaring